יום שבת, 19 במאי 2012

עוגיות נמסות הפה !


עוגיות נמסות
חובה לציין העוגיות האלה הן "ההנאה מהדברים הקטנים" פשוט כך.
כשתכניסו את העוגייה לפה אתם תבינו במה מדובר, אז תדליקו תנורים כי אנחנו הולכים ליהנות!

230 גר' חמאה (טמפרטורת החדר)
1/2 אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 וחצי כוס קמח
1/3 כוס קורנפלור

איך מכינים?
מקציפים את המחאה עם האבקת סוכר למסה אוורירית, מוסיפים תמצית וניל וממשיכים להקציף במהירות נמוכה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח עם קורנפלור .
הערה: הבצק צריך להיות רך אבל לא נוזל.
מחסים אתה תבנית עם נייר אפייה.
ממלאים את השקית זילוף עם בצק ועושים רוזטות (כמו הצורה של הפחזניות).
הערה: בין עוגייה לעוגייה צריך להיות לפחות 2 ס"מ.
מכניסים את התבנית למקרר או למקפיא למשך שעה.
מחממים ם את התנור עד 180 מעלות ואופים במשך 20-25 דקות עד קרום זהוב.
הערה: לפני האפייה של העוגיות , העוגיות חייבות להיות במקרר, ואם לא העוגייה תתפרק.

ועכשיו הגיעה הזמן ליהנות !
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה