גליליות
רכיבים:
3 חלבונים
3/4 כוס קמח
70 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
50 גר' שוקולד
איך מכינים?
מחממים את התנור עד 190 מעלות.
מכסים את התבנית עם נייר אפייה.
ממיסים את החמאה.
ממסים את השוקולד. (בקערה נפרדת)
מנפים את הקמח.
מקציפים את החלבונים עם סוכר עד שהקצף נעשה יציב.
ממשיכים להקציף במהירות נמוכה ומוסיפים קמח וחמאה מומסת .
(הערה: לא לדאוג אם החלבונים נופלים ככה זה צריך להיות !).
לוקחים כף עם עיסה, שופכים את העיסה על התבנית ומורחים אותה בצורה מעגלית לצורת עיגול .
שמים את השוקולד המומס בשקית זילוף (רצוי חד פעמי) ומזלפים עם השוקולד
על העיסה שבתנית.
ומכניסים לתנור בין 5-7 דקות.
העוגיות מוכנות כאשר יש קרום חום סביב העוגייה.
מוציאים מהתנור ומגלגלים את העוגייה במהירות לפני שתתקרר ( אם העוגייה
מתקררת אי אפשר לגלגל אותה).
*טיפ
אם לא הספקתם לגלגל את העוגייה מהר והיא התקררה יש פתרון...
מכניסים את העוגייה לתנור לכמה שניות, מוצאים מהר וכמובן מגלגלים מהר.
בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה